Akmenės r., Ventos miestelyje svarbios Lietuvai datos paminėtos žygiais

Naujienos: Sportas , 2019-03-18 18:23
El. pašto adresas: paleicik@gmail.com

Ventos miesto sporto klubas „Liga“ visiems lietuviams svarbias datas paminėjo sveikatingumo renginiais.

Sausio 13 dieną buvo organizuotas 13 kilometrų pėsčiųjų žygis po Ventos regioninį parką.

Vasario 16 dieną visi norintys buvo kviečiami į nevaržybinį bėgimą-pėsčiųjų žygį nuo Užpelkių kaimo paminklo partizanams iki paminklo partizanams Purvių miške.

Kovo 11 dieną buvo organizuotas 32 kilometrų žygis dviračiais po Ventos regioninį parką. Šiuose tradiciniuose klubo renginiuose dalyvavo 83 žygių mėgėjai. Po renginių visi dalyviai apdovanojami suvenyrais, pavaišinami arbata ir bandelėmis.

Įgyvendindamas Akmenės rajono savivaldybės visuomenės sveikatos rėmimo specialiosios programos ir kūno kultūros ir sporto veiklos plėtojimo projektus, renginius organizuoja klubo vadovas, Ventos gimnazijos kūno kultūros mokytojas metodininkas Vytautas Šiurkus.




Švietimo, kultūros ir sporto skyriaus vyriausioji specialistė Z. Stanislauskienė http://akmene.lt/go.php/lit/Svarbios-lietuvai-datos-paminetos-zygiais


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN