Naujosios Akmenės gimnazijoje - kinologas su tarnybiniu šunimi

Naujienos: Švietimas , 2018-04-16 20:44
El. pašto adresas: paleicik@gmail.com

Telšių apskrities vyriausiojo policijos komisariato Akmenės rajono policijos komisariato bendruomenės pareigūnė Ramunė Vėlavičienė kartu su Telšių apskrities vyriausiojo policijos komisariato Mažeikių rajono policijos komisariato kinologu Saulimi Žymantu ir jo tarnybiniu šunimi š. m. kovo 20 d. lankėsi Naujosios Akmenės Ramučių gimnazijoje, o balandžio 11 d. Akmenės rajono jaunimo ir suaugusiųjų švietimo centre. Apsilankymo tikslas – išsiaiškinti, ar šių ugdymo įstaigų moksleiviai nevartoja ir į pamokas neatsineša kokių nors narkotinių ar psichotropinių medžiagų. Mokiniai pamatė, kaip tarnybinis šuo ieško psichotropinių medžiagų. Bendruomenės pareigūnė papasakojo, apie pavojus, kuriuos sukelia narkotinių ar psichotropinių medžiagų vartojimas, kaip apsisaugoti nuo neigiamo draugų, siūlančių pabandyti šias medžiagas, poveikio ir kitus svarbius dalykus, įtakojančius mokinių kasdienybę.

Tokias prevencinės priemonės prieš narkotinių ar psichotropinių medžiagų vartojimą, platinimą tarp moksleivių pareigūnai žada vykdyti nuolat.


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN