Mažosios taurės čempionai Šateikių „Žalmedžio“ krepšininkai

Naujienos: Sportas , 2018-03-13 01:56
El. pašto adresas: paleicik@gmail.com

Šeštadienį, kovo 10, dieną vyko Plungės rajono krepšinio pirmenybių Mažosios taurės finalinės kovos. Į kovą dėl trečios vietos stojo „Plungės SRC-2001“ ir „Lobikono“ komandos. Sužaidus keturis kėlinius, po atkaklios kovos, švieslentė rodė - 68:68. Tad komandoms teko žaisti pratesimą. Luko Kreišmonto dėka „PSRC-2001“ komandai pavyko išplėšti pergalę rezultatu 85:79. Nugalėtojų komandoje nesulaikomas buvo Lukas Kreišmontas pelnęs 27 taškus, sėkmingai pasirodė Arijus Adomauskas-16 taškų ir Mantas Mažeika-15 taškų. „Lobikono“ kamandoje naudingiausi buvo: Sigitas Vaitkus įmetęs 21 tašką, Deividas Baltrimas - 19 taškų, Ovidijus Stropus - 18 taškų.
Super finalo kovoje dėl pirmos vietos ginklus surėmė Tverų „Vykinto“ ir Šateikių „Žalmedžio“ komandos. Du kėlinius vyko atkali kova, taškas į tašką. Įpusėjus rungtynėms švieslentė rodė Šateikių krepšininkų pranašumą 37:42. Trečiajame kėlinyje Tverų komanda leido atitrūkti varžovams ir iki rungtynių pabaigos neturėjo galimybių jų pasivyti. Šateikių komanda užtikrintai rezultatu 87:62 įveikė Tverų krepšininkus ir į viršų kėlė čempionų taurę. Tverų „Vykinto“ gretose sėkmingiausiai rungtyniavo: Lukas Grabauskas pelnęs 21 tašką, Edvinas Tamošauskis - 12 taškų. Nugalėtojų Šateikių „Žalmedžio“ komandoje naudingiausi buvo: Audrius Baguckis – 18 taškų, Julius Paulauskas ir Vytautas Alonderis įmetę po 16 taškų.

Daugiau nuotraukų rasite čia: https://www.facebook.com/pg/plunges.src/photos/?tab=album&album_id=1069910623149453

Plungės SRC inf.


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN