Plungėje tęsiama tradicija - šeimos buriasi rungtyniauti

Naujienos: Sportas , 2019-03-13 19:08
El. pašto adresas: paleicik@gmail.com

Pirmadienį, kovo 11 d. „Žemaitijos suvenyras“ sporto salėje vyko Judėk ir švęsk su SRC „Šeimų estafečių varžybos“. Tęsiant tradiciją, antrus metus iš eilės Plungės sporto ir rekreacijos centras subūrė šeimas ir vieningai paminėjo Lietuvos Nepriklausomybės atkūrimo dieną.

Šioje šventėje daug dėmesio skirta vaikams, kad mažieji šventės dalyviai šypsotųsi ir būtų laimingi. Kartu su maža padūkusia Pimpačkiuke buvo išlieta daug energijos, entuziazmo ir daug šypsenų..Taip pat prie šios šventės prisidėjo svečiai iš karo prievolės ir komplektavimo Plungės skyriaus. Šventinei dienai jie paruošė keletą karinių užduočių. Kartu su renginio dalyviais smagiai atšventė nepriklausomybės atkūrimo dieną.

Šeimų estafečių varžybose laimėjo draugystė, bet be viso to apdovanotos šeimos medaliais, šakočiais ir paguodos prizais. Trečios vietos nugalėtojai - Alėjūnų šeima, antros vietos - Čiuželiai, o pirmąją vietą iškovojo antrus metus iš eilės Pečiulių šeima.

Šios šventės tikslas – sustiprinti šeimos narių tarpusavio ryšius, kartu leidžiant laiką pažinti vienas kitą geriau, suburti visuomenę ir mokėti dalintis. Gyvenimo tempui vis greitėjant, laikas ir dėmesys yra bene brangiausias dalykas, kurį galime dovanoti savo artimiausiems žmonėms.



Plungės SRC informacija


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN