Praūžė 13-asis Žuvienės virimo čempionatas

Naujienos: Savivalda , 2021-09-06 20:10
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Šilutės r.

Pirmąjį rugsėjo šeštadienį Pamaryje tradiciškai vyko Žuvienės virimo čempionatas. Šiemet jis – jau tryliktasis. Kasmet daugiatūkstantinę minią žiūrovų ir dalyvių sutraukiantis renginys ir šiemet buvo sausakimšas, o norintieji patekti į Rusnės salą net keliasdešimt minučių laukė automobilių spūstyse.

13-ąjame Žuvienės virimo čempionate dalyvavo 57 komandos, atvykusiuosius stebinusios išradingais kiemelių puošybos elementais, išskirtinėmis atstovaujamą kraštą reprezentuojančiomis vaišėmis ir organizuojamomis atrakcijomis. Šiame čempionate apsilankė ir Šilutės rajono savivaldybės užsienio partnerių delegacijos iš Ukrainos, Lenkijos ir Latvijos.

„Be galo džiaugiuosi matydamas čia susirinkusių tiek daug žmonių, puikiai nusiteikusių komandų atstovų, suvažiavusių į Rusnės salą iš visos Lietuvos bei užsienio. Tai išskirtinė Šilutės krašto šventė, kokios Lietuvoje turbūt daugiau niekur nerasite. Sėkmės visiems šefams ir jų komandoms. Tegul laimi geriausi“, – čempionato atidarymo ceremonijoje kalbėjo Šilutės rajono savivaldybės meras Vytautas Laurinaitis.

Po įnirtingos kovos 13-uoju mero V. Laurinaičio prizu – Žuvienės virimo čempiono žiedu –pasipuošė šefas Aidas Antanaitis ir jo komanda „Neatlaikė bortai“.

Renginio akimirkos.


Komunikacijos skyrius
šaltinis: https://www.silute.lt/naujienos/prauze-13-asis-zuvienes-virimo-cempionatas/8359


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN