Dalyvavo VšĮ „Žalioji akademija“ organizuojamame tarptautinio festivalinio projekto „Žvaigždsekys“ jaunųjų vokalistų atvirame konkurse

Naujienos: Sportas , 2018-10-24 17:05
El. pašto adresas: paleicik@gmail.com

Spalio 21 d. Ventos muzikos moksleiviai – Dominyka Gurinaitė, Austėja Raudonaitytė, Eidmantė Lileikytė ir Dominykas Mazaliauskas kartu su mokytoja metodininke Genovaite Bučiuviene dalyvavo VšĮ „Žalioji akademija“ organizuojamame tarptautinio festivalinio projekto „Žvaigždsekys“ jaunųjų vokalistų atvirame konkurse.

Tai jau buvo antrasis konkurso, vykusio Lietuvos vaikų ir jaunimo centre, Vilniuje, etapas, kuriame varžėsi „Baltic Brilliant“ I-III vietų laureatai iš visos Lietuvos. Mokytoja buvo pakviesta į komisiją, tad jai teko atsakinga užduotis – kartu su kitais nariais vertinti visų dalyvių pasirodymus. Mūsų dainininkus lydėjo sėkmė. Savo amžiaus kategorijose Dominyka, Austėja ir Eidmantė buvo apdovanotos II-ojo laipsnio, o Dominykas – I-ojo laipsnio laureatų diplomais, mokytojai įteikta padėka už puikų mokinių paruošimą konkursui. Visi ventiškiai iškovojo teisę lapkričio mėnesį dalyvauti baigiamajame konkurso etape, kuris vyks Mogiliove (Baltarusija).

Alma Lileikienė http://akmene.lt/go.php/lit/Dalyvavo-vsi-zalioji-akademija-organizuojamame-tarptautinio-festivalini-vokalistu-atvirame-konkurse


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN