Tarptautinėje „Degaičių taurės“ sunkiosios atletikos turnyre - trys medaliai

Naujienos: Sportas , 2018-01-22 18:19
El. pašto adresas: paleicik@gmail.com

2018 m. sausio 12 - 13 d. Telšių rajono Degaičių gyvenvietėje vyko tarptautinis „Degaičių taurės“ sunkiosios atletikos turnyras. Jame jėgas išmėgino net šimtas sunkiaatlečių, atstovavusių dvylikai mūsų šalies bei Latvijos ir Estijos komandų.
Šiose tradicinėmis tapusiose varžybose jėgas ant pakylos išmėgino ir Plungės sporto ir rekreacijos centro auklėtiniai Tarp jų geriausiai sekėsi Eitvaldui Uriupinui, svorio kategorijoje iškovojusiam vicečempiono titulą. Varžybų bronzos medalius pelnė Aušra Matevičiūtė ir Paulius Mikšta. Taip pat pagyrimo žodžių nusipelnė Ričardas Saudargas bei Edvinas Mickus, atitinkamai užėmę septintąją ir aštuntąją vietas.
Pažymėtina, kad turnyro organizatoriai savo apdovanojimais nepamiršo ir kitų dalyvių, nepatekusių į prizininkų trejetą: jiems įteikti Degaičių sporto klubo medaliai.
Jaunieji plungiškiai netrukus turės progos netrukus grumtis su svoriais ir namuose. Mat, vasario 10 d., šeštadienį, Akademiko Adolfo Jucio pagrindinės mokyklos sporto salėje rengiamos Žemaitijos krašto jaunių sunkiosios atletikos pirmenybės, skirtos Lietuvos Valstybės atkūrimo 100 – mečio jubiliejui. Jose rungsis Plungės, Telšių ir Šilalės rajonų sportininkai, varžybų pradžia - 12 val.

Treneriai Edvardas Zaniauskas, Evaldas Zaniauskas

Plungės SRC inf.


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN