Plungės mėgėjų sporto žaidynių finiše – saldi Šateikių pergalė

Naujienos: Sportas , 2018-02-27 20:17
El. pašto adresas: paleicik@gmail.com

Vasario 23-čios vakarą rinkosi sporto mėgėjai išbandyti jėgas prie boulingo takelių. Tai buvo paskutinė 10-ta rungtis mėgėjų sporto žaidynėse. Iki šios paskutinės rungties nebuvo aiškaus žaidynių lyderio.
Boulingo rungtyje dalyvavo Šateikių, Stalgėnų, Bumo, Liskando ir Amigo komandos. Po atkaklių varžybų, suskaičiavus taškus, paaiškėjo, kad 1017 taškus surinko ir penktąją vietą užėmė Liskando komanda, Stalgėnų komanda liko ketvirta - 1075. Vienu tašku daugiau surinko ir trečiąją vietą iškovojo Bumo komanda, antrieji liko Amigo - 1117 taškai ir rungties nugalėtojais tapo Šateikių komanda surinkusi 1126 taškus.
Suskaičiavus visų dešimties rungčių taškus paaiškėjo, kad bendroje įskaitoje trečiąją vietą iškovojo Liskando komanda. Antra liko Bumo komanda. Žaidynių nugalėtojas ir pirmos vietos taurę į viršų kėlė sporto mėgėjai iš Šateikių. Žaidynių prizininkai buvo apdovanoti sportinėmis taurėmis ir piniginiais prizais.

Plungės SRC inf.


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN