Ventos ruduo 2018

Naujienos: Švietimas , 2018-10-18 16:32
El. pašto adresas: paleicik@gmail.com

Nepastebimai atsliūkino ruduo ir sutema vis anksčiau paslepia miesto gatves, o kaskart atsikėlus pamatai, vis labiau ir labiau besikeičiantį pasaulį, švelniais potėpiais ruduo per naktį išmargina lapus brandžia aukso spalva, kurių grožis žavi kiekvieną. Ruduo – tai antrasis pavasaris, kai kiekvienas lapas tampa gėle.

Pasidžiaugti paskutinėmis spalvingo rudens akimirkomis saulėtą spalio14d. sekmadienį, Ventos gyventojai ir svečiai skubėjo į tradicinį rudens kermošių „VENTOS RUDUO“. Nuo 10 val. vyko amatininkų mugė, kurioje dalyvavo ir VšĮ Ventos Švč. Mergelės Marijos Nekalto Prasidėjimo parapijos vaikų dienos centras. Mugės metu pristatėme vaikų dienos centro vaikų ir tėvelių darytus dirbinius ir gardumynus.

Noriu padėkoti Ventos kultūros namų direktorei Daliai Tenienei, kuri suteikė visas sąlygas, kad mes galėtume dalyvauti šioje šventėje. Dėkoju aktyviausiems kermošiaus dalyviams: Ingridai Krylovai ir Viltei Švažaitei, Linai Milkintaitei, Anai Šliauterienei, Arturui Urbonui ir visiems dienos centro dalyviams, prisidėjusiems prie šios šventės. Nuoširdžiai dėkojame visiems aukojusiems ir palaikiusiems mūsų iniciatyvą.



Parengė Ventos parapijos vaikų dienos centro direktorė Daiva Urbonė http://akmene.lt/go.php/lit/Ventos-ruduo-2018


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN