Šventėje – jubiliejinės sukaktys ir vadovo rinkimai

Naujienos: Savivalda , 2021-08-19 19:21
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Mažeikių r.

Rugpjūčio 18 d., trečiadienį, Lietuvos aklųjų ir silpnaregių sąjungos (LASS) Mažeikių rajono filialas minėjo dvi jubiliejines sukaktis – savo veiklos 60-metį ir LASS 95-metį. Apžvelgta filialo veikla, diskutuota akliesiems ir silpnaregiams aktualiais klausimais. Išrinktas šio filialo vadovas, taryba.

Organizacijos narius sveikino Mažeikių rajono savivaldybės meras Vidmantas Macevičius. Į šventę atvyko ir LASS šiaurės rytų centro, kuriam priklauso Mažeikių rajono filialas, direktorius Aloyzas Vilimas, tiflopedagogė Birutė Skurvydienė, dirbanti l.-d. „Žilvitis“.

Kalbėta apie viešųjų erdvių, aplinkos pritaikymą akliesiems ir silpnaregiams. Pasidžiaugta šiemet sutvarkyta pėsčiųjų perėja (prie p. c. „IKI“), geltonomis linijomis prie Pirminės sveikatos priežiūros centro (Naftininkų g.) ir pačiame centre, turėklais, laiptais prie įstaigų ir kt. Taip pat aptarti darbai, kuriuos galima būtų padaryti, kad aplinka kiek įmanoma labiau būtų pritaikyta tokią negalią turintiems žmonėms.

LASS Mažeikių rajono filialo nariai vienbalsiai pirmininko pareigas patikėjo Algimantui Balčiūnui, kuris iki šiol filialui vadovavo kone trejus metus.

Šventėje skambėjo autorinės dainos, muzika ir eilės. Pasveikinta per dvidešimt Mažeikių rajono filialo narių, šiemet minėjusių jubiliejines sukaktis.


Ryšių su visuomene skyrius
šaltinis: http://www.mazeikiai.lt/savivaldybe/naujienos/%C5%A1vent%C4%97je-jubiliejin%C4%97s-sukaktys-ir-vadovo-rinkimai/


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN