Plungės specialiojo ugdymo centre - Kaziuko mugė

Naujienos: Švietimas , 2018-03-19 22:14
El. pašto adresas: paleicik@gmail.com

ovo 9 d. Plungės specialiojo ugdymo centras ne tik savo ugdytinius, mokytojus, bet ir tėvelius bei visus norinčiuosius pakvietė į smagų koncertą ir Kaziuko mugę, kurioje akys raibo nuo įvairiausių vaikų rankų darbo grožybių, nosį kuteno jų paruoštų skanėstų kvapai.

Specialiojo ugdymo centro vaikai ir jų mokytojos visus atvykusiuosius pakvietė pažiūrėti smagią koncertinę programą. Vieni dainavo, antri muzikavo, treti šoko. Ugdytiniai susirinkusiesiems parodė, ką, laukdami pavasario, yra išauginę – vaikai atsinešė gėlių daigelių, prieskoninių ar vaistinių žolelių, sudaigintų kviečių ir kitų augalų. Be to, visi norintieji galėjo dalyvauti smagiuose žaidimuose, klausimų ir atsakymų viktorinoje. Laimėjusiųjų laukė dovanos – riestainiai ir saldainiai.
Po koncerto paskelbta Kaziuko mugės pradžia. Ir ko tik joje nebuvo! Negalėjai nesistebėti, kokių grožybių gali sukurti vaikai: originalių papuošalų, velykinių dekoracijų namams, žaisliukų, paveikslų, servetėlių… Buvo ir keptos duonos su česnaku, meduolių, sausainių, keksiukų ir net pyragų! Ir visa tai mugei paruošė patys Specialiojo ugdymo centro mokiniai.
Beje, daugelis vaikų pasirodė esantys ne tik kūrybingi ir darbštūs, bet ir verslūs, mokantys įsiūlyti savo dirbinius – kone visi šventės dalyviai, tarp kurių buvo ir LR Seimo narys Jonas Varkalys, rajono savivaldybės mero patarėjas Gintautas Vaitkevičius, ir Savivaldybės administracijos direktorius Gintaras Bagužis bei jo pavaduotojas Česlovas Kerpauskas, ir nemažai Plungės LIONS klubo vyrų, išvyko su pilnais maišeliais įsigytų gėrybių.


Plungės rajono savivaldybės informacija


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN