Bikavėnuose – nuostabi Žolinės šventė

Naujienos: Savivalda , 2021-08-17 21:25
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Šilutės r.

Šiemet Bikavėnuose Žolinės šventė buvo pripildyta puikios muzikos, geros nuotaikos, puikiai nusiteikusių svečių ir, žinoma, padėkos žodžių. Šventinis šurmulys tądien buvo skirtas ir dar viena proga – padėkoti daugiau nei keturis dešimtmečius Senųjų kaimo tradicijų kultūros centrui vadovavusiai Marytei Matevičienei. Jos puikaus vadovavimo bruožai: uždegantis entuziazmas, pavergianti charizma įkvėpti bendruomenės narius kultūriniam gyvenimui, gebėjimas bendrauti su kiekvienu – mažu ar dideliu. Marytės didžiulio atsidavimo kultūros centro veiklos vaisiai buvo saldūs ir brandūs visai Lietuvai, nemažas jos indėlis tai, kad Bikavėnų kaimo kapela 2001 m. pelnė „Sidabrinės nendrės“ laureato vardą.

„Marytė padarė įspūdingus darbus. Ji yra kultūros, idėjų ir iniciatyvų žmogus, kurios vardą žino ne tik mūsų savivaldybėje bet ir visoje Lietuvoje. Tariu didelį ačiū už tiek metų, skirtų kultūriniam gyvenimui ir už didžiulį indelį bendruomenės gyvenime“, – šventės metu kalbėjo Šilutės rajono savivaldybės meras Vytautas Laurinaitis.


Komunikacijos skyrius
šaltinis: https://www.silute.lt/naujienos/bikavenuose-nuostabi-zolines-svente/8304


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN