„Svečiuose pas Roką“ – dvi dienas

Naujienos: Savivalda , 2021-08-17 20:06
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Mažeikių r.

Rugpjūčio 14–15-ąją Žemalėje vyko tradicinė šventė „Į svečius pas Roką“. Joje netrūko pramogų įvairovės – sporto rungčių, filmo po atviru dangumi, muzikos, šokių ir dainų. Švęsti Šv. Roko atlaidai. Bažnyčioje visa savo galybe suskambo restauruoti vargonai.

Žemalės parke dalyviai galėjo išbandyti savo jėgas 3x3 krepšinio ir tinklinio turnyruose, rankų lenkimo varžybose, baudų ir tritaškių mėtymo bei kitose sporto rungtyse.

Žemalės Viešpaties Apreiškimo Švč. Mergelei Marijai bažnyčioje aukotos atlaidų šv. Mišios. Naujai restauruotais vargonais griežė restauratorių komandoje dirbęs Vladimiras Tarasovas.

Susirinkusiuosius ir visą Žemalės bendruomenę sveikino Mažeikių rajono savivaldybės mero pavaduotoja Rūta Matulaitienė, kiti svečiai.

„Svečiavimasis pas Roką“ baigėsi šventiniu koncertu. Susirinkusiuosius linksmino Mažeikių rajono meno saviveiklos kolektyvai, solistai, svečiai iš Joniškio, Nevarėnų, profesionalūs atlikėjai.


Ryšių su visuomene skyrius
šaltinis: http://www.mazeikiai.lt/savivaldybe/naujienos/sve%C4%8Diuose-pas-rok%C4%85-dvi-dienas/


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN