Pasiruošimas mokslo metams prasideda: kokios prekės populiariausios ir kaip pandemija keitė pirkinių krepšelį

Naujienos: Gyvenimo būdas , 2021-08-16 06:37
El. pašto adresas: g.valaityte@publicum.lt

Artėjant rugsėjui vasaros prekes parduotuvių lentynose keičia mokslo metams skirti reikmenys. Vaida Budrienė, prekybos tinklo „Iki“ komunikacijos vadovė, teigia, kad parduotuvėse suformuotas gausus mokyklos prekių asortimentas, o prasidėjus antrai rugpjūčio savaitei jaučiamas mokslo metams skirtų reikmenų pardavimų didėjimas.

„Net ir mokantis nuotoliniu būdu, mokyklų nurodomi bendrieji reikalavimai išlieka tokie pat, todėl ir būtiniausias mokinio krepšelis yra panašus, kaip ir kiekvienais metais. Nuo rugpjūčio pradžios pirkėjams siūlome visus kokybiškų prekių ženklų būtiniausius mokinio krepšelio reikmenis už prieinamą kainą. Tai – piešimo, rašymo priemonės, klijai, guašai, žirklės, aplankalai, bloknotai, spalvotas popierius, piešimo sąsiuviniai“, – sako V. Budrienė.

Vis dėlto, pasak komunikacijos vadovės, tam tikrų pasikeitimų kanceliarijos priemonių krepšelyje pandeminiu laikotarpiu buvo galima įžvelgti. Kaip teigia V. Budrienė, 2020 m., prasidėjus pandemijai, buvo mažiau perkama biuro reikmenų. Tačiau 2021 m. ženklaus sumažėjimo nebeliko.

Taip pat duomenys rodo, kad pandeminiu laikotarpiu paaugo piešimo reikmenų, piešti skirtų sąsiuvinių, rašymo priemonių, plastilino bei įvairiausių kitų kūrybinių rinkinių pardavimai.

„Kadangi pastaraisiais metais mokslai vyko nuotoliniu būdu, vaikai daug laiko leido namuose, o ir būreliai ar pomokykliniai užsiėmimai organizuoti internetu – vis aktualesnės tapo ir kūrybiškumą skatinančios priemonės. Reaguodamas į šiuos pasikeitimus ir norėdamas užtikrinti plačią pasiūlą, prekybos tinklas padidino kūrybiškumą skatinančių prekių asortimentą“, – teigia V. Budrienė.

Pasak „Iki“ komunikacijos vadovės, siekiant patenkinti kiekvieno pirkėjo poreikius, prekybos tinkle siūloma įvairių sąsiuvinių: nuo mokyklinukams skirtų plonų iki studentams patogių didelių, kietais viršeliais, su spiralėmis. Jų galima įsigyti už prieinamą kainą: nuo 0,25 iki 9,99 Eur.

Flomasterių, priklausomai nuo prekės ženklo ir spalvų skaičiaus, kainos svyruoja nuo 0,99 iki 15,99 Eur. Rašiklių prekybos tinkle galima rasti nuo 0,49 iki 4,29 Eur. Taip pat siūlomas ir didelis spalvotų bei nespalvotų pieštukų pasirinkimas. Keturių vienetų nespalvotų pieštukų kaina yra 0,69 Eur, o spalvotų kainos svyruoja nuo nuo 1,29 iki 9,99 Eur, priklausomai nuo spalvų skaičiaus.


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN