Šilalės rajono savivaldybės specialistas ir pareigūnai tikrino, kaip dėvimos kaukės

Naujienos: Teisėtvarka , 2021-08-04 20:24
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Šilalės r.

ugpjūčio 2 d. Šilalės rajono savivaldybės administracijos vyriausiasis specialistas Aloyzas Vaičiulis kartu su Šilalės rajono policijos komisariato pareigūnais vykdė prevencinę priemonę, kurios metu tikrino, kaip Šilalėje ir Kvėdarnoje esančiose parduotuvėse pardavėjai ir pirkėjai dėvi apsaugines veido kaukes.

Priemonės metu patikrinta 11 maisto, statybos, automobilių ir kitų prekių parduotuvių. Dėl neteisingo kaukių dėvėjimo prevenciškai įspėta apie 10 gyventojų. Baudų vakar pareigūnai dar neskyrė, tačiau priminė, kad Administracinių nusižengimų kodekse už privalomų nurodymų nesilaikymą fiziniams asmenims numatoma bauda yra nuo 500 iki 1500 eurų, o juridiniams – nuo 1500 iki 6000 eurų (pagal LR ANK 526 str. 3 d.).

Įspėjame, jog tokios prevencinės priemonės bus vykdomos ir artimiausiu metu, todėl, siekiant apsaugoti ne tik save, bet ir artimuosius, raginame gyventojus neatsipalaiduoti ir laikytis numatytų reikalavimų.



Veiklos administravimo skyriaus
atstovė spaudai Rūta Budrė
šaltinis: https://silale.lt/go.php/lit/Savivaldybes-specialistas-ir-pareigunai-tikrino-kaip-devimos-kaukes


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN