Mažeikių mieste – dar daugiau apšviestų pėsčiųjų takų

Naujienos: Savivalda , 2021-08-02 19:32
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Mažeikių r.

Netrukus Mažeikiuose dar du pėsčiųjų takus – palei kapines Sedos g. ir Juodpelkio parke – apšvies naujai pastatyti šviestuvai.

Šiuo metu intensyviai vyksta apšvietimo įrengimo darbai Sedos g., atkarpoje nuo Sedos g. ir Pavenčių g. žiedo iki Aitvaro g. Jau pastatytos 27 atramos, ant kurių netrukus bus sumontuoti 40 W galingumo LED šviestuvai. Bus apšviestos ir dvi pėsčiųjų perėjos – per Sedos g. nuo kapinių stadiono link ir per įvažiavimą į automobilių stovėjimo aikštelę.

Nauji LED šviestuvai sumontuoti ir palei pėsčiųjų taką nuo Sedos g. ir Pavenčių g. žiedinės sankryžos iki Rasos g. (takas pro užtvanką stadiono link). Čia tamsiuoju paros metu švies 18 naujų 27 W galingumo LED šviestuvų.


Ryšių su visuomene skyrius
šaltinis: http://www.mazeikiai.lt/savivaldybe/naujienos/mieste-dar-daugiau-ap%C5%A1viest%C5%B3-p%C4%97s%C4%8Di%C5%B3j%C5%B3-tak%C5%B3/


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN