Purvėnai šventė 360 metų sukaktį

Naujienos: Savivalda , 2021-07-18 19:41
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Mažeikių r.

Purvėnų kaimas mini 360 metų jubiliejų. Tradicinėje šventėje „Tėveliai čia gyveno ir aš čia gyvenu“ prisiminta kaimo istorija, pasveikinti esami ir buvę jo gyventojai. Skambėjo muzika ir dainos, vyko krepšinio turnyras.

Susirinkusiuosius ir visą Purvėnų bendruomenę sveikino Mažeikių rajono savivaldybės mero pavaduotoja Rūta Matulaitienė. Ji taip pat apdovanojo krepšinio turnyro nugalėtojus ir prizininkus. Šventės dalyvius sveikino ir aktyviausiems bendruomenės nariams dėkojo Mažeikių apylinkės seniūnas Mantas Badaukis.

Krepšinio varžybose dalyvavo 9 komandos iš Mažeikių, Ruzgų, Laižuvos ir Purvėnų. Nugalėtojais tapo mažeikiškių komanda „Pa prikolu“, 2-ąją vietą užėmė taip pat krepšininkai iš Mažeikių – komanda „Epoker club“, 3-ioji vieta atiteko šeimininkams – Purvėnų komandai „Čio čio čio čiobreliai“. Krepšinio mėgėjai išbandė jėgas mesdami tritaškius ir baudas.

Koncertą dovanojo Tirkšlių kultūros centro duetas Birutė ir Virginija, kapela „Subatvakaris“, vadovas Antanas Erlickis, Laižuvos kultūros centro kvartetas, grupė „Husarai“.


Ryšių su visuomene skyrius
šaltinis: http://www.mazeikiai.lt/savivaldybe/naujienos/purv%C4%97nai-%C5%A1vent%C4%97-360-met%C5%B3-sukakt%C4%AF/


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN