Su jaunimu dirbantys Mažeikių rajono savivaldybės koordinatoriai – apie jaunimui aktualias temas

Naujienos: Savivalda , 2021-07-14 21:03
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Mažeikių r.

Mažeikių rajono savivaldybėje (toliau – Savivaldybė) vyko trijų su jaunimu dirbančių koordinatorių susitikimas, kurio metu svarstytos jaunimui aktualios temos.

Savivaldybės administracijos vyr. specialistė – jaunimo reikalų koordinatorė Alvyda Purauskytė, vyr. specialistė – tarpinstitucinio bendradarbiavimo koordinatorė Kristina Sereikienė ir jaunimui palankių sveikatos priežiūros paslaugų koordinatorė Martyna Malinauskienė aptarė kuruojamas sritis, įvardijo šiandienos problemas, numatė būsimas veiklas, tarpinstitucinio bendradarbiavimo susitikimus, paslaugų jaunimui paketą.

M. Malinauskienė akcentavo būsimas aktualias jaunimui nuo 14 iki 29 metų temas, nurodė, kad kuriamos 8 skirtingos potemės kiekvienam algoritmui: lytiškai plintančių infekcijų ir neplanuoto nėštumo prevencija, psichiką veikiančių medžiagų vartojimo prevencija, alkoholio vartojimo prevencija, depresijos prevencija, savižudybių ir savižalos prevencija, sveikatos sutrikimų, susijusių su antsvoriu ir nutukimu, prevencija, seksualinio smurto prevencija, valgymo sutrikimų prevencija.

Koordinatorės sutarė, kad rugpjūčio 25 d. Savivaldybės posėdžių salėje vyks tarpinstitucinio bendradarbiavimo susitikimas, kurio metu su skirtingų įstaigų ir institucijų atstovais šios temos bus aptartos plačiau.



Nuotraukoje (iš kairės): M. Malinauskienė, A. Purauskytė, K. Sereikienė.

Alvyda Purauskytė
Jaunimo reikalų koordinatorė
šaltinis: http://www.mazeikiai.lt/savivaldybe/naujienos/su-jaunimu-dirbantys-koordinatoriai-apie-jaunimui-aktualias-temas/


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN