Mažeikiškiai buvo aktyvūs – paskiepyta kone pusę tūkstančio

Naujienos: Savivalda , 2021-07-01 21:03
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Mažeikių r.

Birželio 30 d., trečiadienį, Mažeikių rajono savivaldybės gyventojai ir miesto svečiai naudojosi galimybe „gyvos“ eilės principu pasiskiepyti „Janssen“ vakcina nuo COVID-19 viruso – Nacionalinio kraujo centro suburta komanda paskiepijo kone 450 asmenų.

Pasiskiepyti be išankstinės registracijos rinkosi įvairaus amžiaus mažeikiškiai. Kai kurie vietą eilėje prie šalia Savivaldybės kultūros centro įsikūrusios Nacionalinio kraujo centro palapinės užsiėmė jau nuo 8 val. ryto, nors skiepijimo akcija mieste prasidėjo 11 val. Ilgiausia eilė prie šios palapinės buvo nusidriekusi vidurdienį.

Rajono gyventojai gali pasiskiepyti nuo koronaviruso infekcijos pasirinkta vakcina bet kurią dieną asmens sveikatos priežiūros įstaigoje, prie kurios yra prisirašę.


Ryšių su visuomene skyrius
šaltinis: http://www.mazeikiai.lt/savivaldybe/naujienos/ma%C5%BEeiki%C5%A1kiai-buvo-aktyv%C5%ABs-paskiepyta-kone-pus%C4%99-t%C5%ABkstan%C4%8Dio/


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN