Mažeikių rajono komisariato pareigūnai ieško 17-mečio Kornelijus Juško

Naujienos: Teisėtvarka , 2021-06-23 19:23
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Mažeikių r.

Telšių apskrities policijos Mažeikių rajono komisariato pareigūnai ieško 17-mečio Kornelijus Juškos. Jaunuolis birželio 19 d. apie 14.00 val. išėjo iš Mažeikių rajono Šeimos ir vaiko gerovės centro ir iki šiol negrįžo. Jis yra 168 cm ūgio, smulkaus kūno sudėjimo, juodų trumpai kirptų plaukų, akys - rudos spalvos, ant veido - likę randai po aknės (spuogų) gydymo, matomas bėrimas ant abiejų veido skruostų. Vaikinas mūvėjo juodus džinsinius šortus, vilkėjo juodus marškinėlius, avėjo juodus sportinius batelius „Adidas“. Susisiekti su juo nepavyksta, nes mobilaus ryšio telefono su savimi jis neturi.

Žinančius apie jaunuolio buvimo vietą gyventojus vyresnioji tyrėja Jūratė Nemniasevienė prašo paskambinti telefonais (8 700 61734), (8 684) 23506 arba parašyti elektroniniu paštu jurate.nemniaseviene@policija.lt.


Atstovė spaudai Gaila Smagriūnienė


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN