Telšiuose vyko seniūnaičių mokymai

Naujienos: Savivalda , 2021-05-26 19:04
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Telšių r.

Gegužės 25 d. Telšiuose vyko seniūnaičiams skirti mokymai, kvalifikacijos kėlimo seminaras „Seniūnaitis savivaldybės politinėje-administracinėje sistemoje“. Mokymų tikslas – supažindinti su demokratinės savivaldybės vadybos pagrindais bei atskleisti seniūnaičio vaidmenį šiuolaikinėje demokratiškoje savivaldybėje. Seminarą vedė Mykolo Romerio universiteto prof. dr. Saulius Nefas.

Mokymų dalyviai susipažino su seniūnaičio veiklos juridiniais ir politiniais aspektais, veiklos planavimu, darbo organizavimu, ataskaitų pateikimu, aptarti viešinimo klausimai. Susitikimo metu seniūnaičiai galėjo užduoti įvairius dominančius klausimus, išklausyti pasisakymai bei lūkesčiai.

Mokymų dalyviams buvo įteikti pažymėjimai. Tikimės, kad seminaras seniūnaičiams buvo naudingas ir prisidės prie sėkmingo bendradarbiavimo su valdžios institucijomis ir kokybiško tarpininkavimo tarp gyventojų.

Susirinkusius seniūnaičius į pirmuosius šiais metais vykusius mokymus sveikino Telšių rajono savivaldybės administracijos direktorius Tomas Katkus ir palinkėjo sėkmingo bendradarbiavimo bei produktyvių darbų.



„Noriu tikėti, kad pradžia mūsų bendrystei buvo maloni ir produktyvi. Mūsų Stiprybė vienybėje”, –apie seminarą mintimis dalijosi Senamiesčio seniūnaitė Valė Beržienė.


šaltinis: https://telsiai.lt/go.php/lit/Vakar-vyko-seniunaiciu-mokymai-seniunaitis-savivaldybes-politineje---administracineje-sistemoje


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN