Šilutės socialinių globos namų padalinyje Saugose apsigyveno pirmieji klientai

Naujienos: Savivalda , 2021-05-20 18:48
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Šilutės r.

Saugų kaime praėjusį mėnesį duris atvėrė Šilutės socialinių globos namų padalinys, kuriame organizuojama ir teikiama trumpalaikė ir ilgalaikė bei laikino atokvėpio socialinė globa. Naujose, moderniai įrengtose ir specialiems žmonių poreikiams pritaikytose patalpose sudarytos puikios gyvenimo sąlygos senyvo amžiaus asmenims bei asmenims su sunkia negalia, pagalbą jiems teikia kvalifikuoti specialistai.

Trumpalaikė ir ilgalaikė socialinė globa teikiama ir finansuojama pagal sutartis, sudarytas paslaugas gaunančio asmens ir socialinės globos įstaigos arba paslaugas gaunančio asmens, savivaldybės ir socialinės globos įstaigos. Už suteikiamas paslaugas žmogus moka 80 proc. gaunamų pajamų. Trumpalaikė paslauga teikiama iki 6 mėnesių per metus.

Dėmesio! Šia paslauga gali pasinaudoti be tik Šilutės rajono savivaldybės gyventojai, bet ir asmenys iš visos Lietuvos.

Daugiau informacijos dėl ilgalaikės ar trumpalaikės socialinės globos paslaugų suteikimo rajono gyventojai gali kreiptis į savo gyvenamosios vietos seniūnijas ar Socialinės paramos skyrių, Socialinės globos namų internetinėje svetainėje www.silutesglobosnamai.lt (mob. +370 648 34 148).


šaltinis: https://www.silute.lt/naujienos/silutes-socialiniu-globos-namu-padalinyje-saugose-apsigyveno-pirmieji-klientai/7982


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN