Klaipėdoje nubausti trys taksi vairuotojai naktį prekiavę alkoholiu

Naujienos: Teisėtvarka , 2021-04-30 20:19
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Klaipėdos m.

Balandžio 29 d., Klaipėdos apskr. vyriausiojo policijos komisariato VTT Prevencijos skyriaus pareigūnai kartu su policijos rėmėju uostamiestyje vykdė policinę priemonę, kurios metu nustatyti trys pažeidimai, kuomet asmenys prekiavo alkoholiniais gėrimais neturėdami tam leidimų.

Turint informacijos, jog alkoholiu galimai prekiauja taksi automobilių vairuotojai, pareigūnai nakties metu iškvietė taksi automobilį, kurio vairuotojo paprašė parūpinti alkoholinių gėrimų – ankščiau už panašius nusižengimus nebaustas vairuotojas pardavęs butelį degtinės sulaukė protokolo ir 195 eurų baudos. Taksi automobilio bagažinėje pareigūnai aptiko dar devynis butelius įvairių alkoholinių gėrimų. Netrukus iškvietus kitą taksi automobilį, pastarojo vairuotojas taip pat pardavė butelį stipriųjų alkoholinių gėrimų bei buvo nubaustas 195 eurų bauda. Tą pačią naktį, Jūreivių g., priėjus prie stovinčio taksi automobilio ir vairuotojo pasiteiravus, kur galima įsigyti alkoholinių gėrimų, pastarasis palydėjo iki kitos automobilių aikštelės, kur iš asmeninio automobilio bagažinės pardavė butelį degtinės. Bagažinėje būta ir platesnio gėrimų asortimento – aptiktos 28 skardinės alaus, keliolika butelių degtinės bei buteliukas naminės degtinės, dėl ko šis vairuotojas sulaukė protokolo ne tik už neteisėtą vertimąsi komercine, ūkine ar finansine ar profesine veikla, bet ir protokolo pagal ANK 137 str. Šiam taksi vairuotojui, subendrinus nuobaudas skirta bendra 195 eurų bauda.


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN