Naująjį Vaikų dienos centrą sediškiai lankys nemokamai

Naujienos: Savivalda , 2021-04-29 17:37
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Mažeikių r.

Sedoje duris atvėrė naujas Vaikų dienos centras – suremontuotos patalpos, nupirkti baldai ir reikiama įranga. Jame Sedos miesto ir aplinkinių kaimų vaikai galės turiningai leisti laisvalaikį. Tai pirmasis Mažeikių rajono socialinių paslaugų tarnybos Vaikų dienos centro filialas rajono seniūnijose.

Atidarymo proga sediškius sveikino Mažeikių rajono savivaldybės mero pavaduotoja Sigutė Bernotienė, Savivaldybės administracijos Socialinės paramos skyriaus vedėja Jolanta Kekytė, Savivaldybės tarpinstitucinio bendradarbiavimo koordinatorė Kristina Sereikienė, kiti svečiai.

Dienos centre bus skatinama vaikų pozityvioji socializacija ir vykdoma ankstyvoji prevencija ugdant jų socialinius įgūdžius. Vyks kryptingas socialinis darbas su vaikais ir jų šeimomis, raginant juos mąstyti ir veikti kūrybiškai. Vaikai centre bus ir maitinami. Tėveliams už vaikų buvimą centre mokėti nereikės.

Vaikų dienos centras Sedoje įsteigtas pagal Mažeikių rajono savivaldybės vykdomą projektą „Bendruomeninių vaikų globos namų ir vaikų dienos centrų plėtra Mažeikių rajono savivaldybėje“, finansuojamą Europos regioninės plėtros fondo lėšomis.


šaltinis: http://www.mazeikiai.lt/savivaldybe/naujienos/nauj%C4%85j%C4%AF-vaik%C5%B3-dienos-centr%C4%85-sedi%C5%A1kiai-lankys-nemokamai/


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN