Prasidėjo Šilalės rajono savivaldybės posėdžių salės remonto darbai

Naujienos: Savivalda , 2021-04-13 21:07
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Šilalės r.

Jau prasidėjo Šilalės rajono savivaldybės posėdžių salės remonto darbai. Jie vykdomi bendrai su Rusijos Federacijos Kaliningrado srities Slavsko miesto municipalinio darinio administracijos parengtu paraiškos projektu ,,Aktyvus dialogas – šiuolaikinės savivaldos pamatas“.

Darbus atlieka Tauragės UAB „RRST“, kuri už 15 617 Eur įsipareigojo iki š. m. liepos 10 d. perdažyti salės sienas, pakeisti duris, išbetonuoti grindis, sudėti vinilinę dangą, pakeisti žaliuzes, įrengti vėdinimo ir kondicionavimo sistemas, atnaujinti garso bei vaizdo įrangą.



Kaip akcentavo Šilalės rajono savivaldybės mero pavaduotojas Tadas Bartkus, – pasirinkus mažiausią kainą iš penkių viešajame pirkime dalyvavusių tiekėjų, savivaldybei iš savo biudžeto šiam projektui įgyvendinti reikės prisidėti tik 1561 Eur, o kita dalis darbų (90 %) bus finansuojama iš Europos Sąjungos skiriamų lėšų. Mero pavaduotojas pasidžiaugė ir tuo, kad įrengus kondicionavimo sistemą pastebimai pagerės ir posėdžių salės mikroklimatas, ypač – karštos vasaros metu, kai būnant nepakeliamam karščiui šioje neventiliuojamoje salėje vykdavo įvairių delegacijų priėmimai, svečių sutikimai, savivaldybės tarybos posėdžiai, pasitarimai ir kiti renginiai. Be to, šiuo metu kaip tik palankus laikas atlikti šios salės remonto darbus, nes dabar savivaldybės tarybos ir kiti posėdžiai vyksta tik nuotoliniu būdu.



Šilalės rajono savivaldybės mero patarėja
Asta Gestautienė
šaltinis: https://silale.lt/go.php/lit/Posedziu-sales-remonto-darbai-prasidejo


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN