Pagerbta Telšių krepšinio klubo „Telšiai“ komanda, tapusi NKL vicečempione

Naujienos: Sportas , 2021-04-09 14:46
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Telšių r.

Penktadienį Savivaldybės meras Kęstutis Gusarovas ir Administracijos direktorius Tomas Katkus susitiko su Telšių krepšinio klubo „Telšiai“ direktoriumi Vidu Kolesinskiu ir komandos kapitonu Mindaugu Norkumi tikslu pagerbti bei padėkoti visai komandai Nacionalinės krepšinio lygos – VIKINGLOTTO 2020-2021 m. sezone iškovojus vicečempionų titulą.

„Kiekviena pergalė turi savo kainą ir kiekviena jų sunkiai iškovojama. Žemaičiai užsispyrę ir kantrūs žmonės, kurie uoliai ir atkakliai siekia užsibrėžtų tikslų. Dėkoju už Jūsų atiduodamas jėgas ir komandinį darbą atstovaujant Žemaitijos sostinę krepšinio aikštelėje. Žaidėjų, trenerių ir visų klubo narių pastangos ne tik atnešė istorinę pergalę Telšiams, bet ir tapo pavyzdžiu, kad visa yra įmanoma ir pasiekiama. Linkiu Jums netylančių ir nepasiduoti įkvepiančių sirgalių, motyvuojančių treniruočių ir dar daugybės pergalingų varžybų ateityje“, - iškovojus II-ąją vietą NKL 2020-2021 m. sezone dėkojo rajono meras Kęstutis Gusarovas.

Administracijos direktorius Tomas Katkus visai komandai bei jos vadovui dėkojo už kiekvieną rajonui padovanotą pergalę, atiduodamas jėgas aikštelėje ir nuolatinį vadovų indėlį siekiant stiprinti komandą, profesionaliai spręsti iškylančias problemas bei siekti išsikelti tikslų. T.Katkus linkėjo nesustoti, toliau ryžtingai kovoti ir ateityje toliau drąsiai siekti pergalių.


Visiems klubo nariams perduotos Savivaldybės mero bei Administracijos direktoriaus vardinės padėkos bei simbolinės atminimo dovanos.

Pernai Nacionalinėje krepšinio lygoje Telšių krepšinio klubas „Telšiai“ taip pat pelnė sidabro medalius, tik dėl pandeminės situacijos minėtasis sezonas buvo nutrauktas anksčiau laiko.


šaltinis: https://telsiai.lt/go.php/lit/Pagerbta-telsiu-krepsinio-klubo-telsiai-komanda-tapusi-nkl-vicecempione/12


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN