ESK aptarė epidemiologinę situaciją Kelmės lopšelyje-darželyje „Ąžuoliukas“

Naujienos: Švietimas , 2021-04-06 19:12
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Kelmės r.

Balandžio 6 d. Kelmės rajono savivaldybės Ekstremaliųjų situacijų komisijos posėdyje aptarta epidemiologinė situacija Kelmės lopšelyje-darželyje „Ąžuoliukas“.

Valstybinės maisto ir veterinarijos tarnybos Šiaulių departamentas, balandžio 2 d. gavęs informaciją iš Nacionalinio visuomenės sveikatos centro prie Sveikatos apsaugos ministerijos Šiaulių departamento Kelmės skyriaus apie susirgusius vaikus, lopšelyje-darželyje atliko patikrinimą.

Nacionalinio visuomenės sveikatos centro prie Sveikatos apsaugos ministerijos Šiaulių departamento Kelmės skyrius informavo, kad iš Šiaulių respublikinės ligoninės gautas pranešimas apie 39 susirgimų atvejus. Laukiama laboratorinių tyrimų rezultatų, kurie patvirtins užsikrėtimo kilmę.

Ekstremaliųjų situacijų komisija nutarė iki balandžio 9 d. stabdyti ugdymo procesą lopšelyje-darželyje „Ąžuoliukas“ ir visose rajono ikimokyklinio ugdymo įstaigose inicijuoti neplaninius Valstybinės maisto ir veterinarijos tarnybos patikrinimus, kad būtų užtikrinti maisto ruošimo ir laikymo reikalavimai.


Savivaldybės administracijos informacija
šaltinis: https://kelme.lt/lit/ESK-aptare-epidemiologine-situacija-Kelmes-lopselyje-darzelyje-Azuoliukas


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN