Atnaujintoje „Iki“ Tauragėje pirkėjai ras didesnį prekių pasirinkimą

Naujienos: Gyvenimo būdas , 2021-04-01 06:29
El. pašto adresas: g.valaityte@publicum.lt

Likus vos kelioms dienoms iki Velykų, ketvirtadienį, atidaryta atnaujinta prekybos tinklo „Iki“ parduotuvė Tauragėje, adresu Šilalės pl. 83a. Rekonstrukcijos metu, siekiant pirkėjams pasiūlyti gausesnę prekių įvairovę ir didesnę pasiūlą, įrengtas šviežios sveriamos mėsos skyrius, padidinti vaisių ir daržovių, vietoje kepamos duonos skyriai. Parduotuvės atnaujinimui prekybos tinklas skyrė apie 692,4 tūkst. eurų.

„Siekiame suteikti savo pirkėjams galimybę apsipirkti patogiai ir saugiai, ypač prieš šventes. Norime pasiūlyti gausų visų reikalingų prekių pasirinkimą, todėl daug dėmesio skiriame asortimento formavimui. Atnaujintoje parduotuvėje pirkėjai ras didesnę praktiškai visų prekių kategorijų įvairovę tiek šventėms, tiek kasdienai – nuo šviežių vaisių ir daržovių, šviežios mėsos, pieno produkcijos iki bakalėjos prekių ir karštų gaminių“, – sako Lina Muižienė, prekybos tinklo „Iki“ vykdomoji direktorė.

Pagal naujausius bendrovės standartus įrengtoje 656 kv. m parduotuvėje yra gausūs šviežių vaisių ir daržovių, pieno, sveriamos mėsos skyriai. Šviežumą ir patogumą vertinantys pirkėjai galės įsigyti dar daugiau vietoje kepamos duonos ir bandelių bei karštų gaminių.

Atnaujintoje parduotuvėje dirbs 13 darbuotojų. Pirkėjų patogumui čia įrengtos 2 „IKI Bitutė“ savitarnos kasos, kurios leis apsipirkti greičiau ir saugiau, išvengiant papildomų nebūtinų kontaktų.

Lankytojams naujoji parduotuvė bus atvira kasdien nuo 8 iki 22 val. Gyventojams rekomenduojama apsipirkimą planuoti, kai prekybos vietose yra mažiausi žmonių srautai: ryte 8–10 val. ir vakare nuo 20 val. iki parduotuvės uždarymo, bei primenama, kad Velykų sekmadienį „Iki“ tinklo parduotuvės nedirbs.

Artėjant Velykoms, kad apsipirkimas būtų kiek įmanoma saugus, pirkėjai raginami iš anksto planuoti pirkinių krepšelį, sudaryti produktų bei prekių sąrašą. Visose tinklo parduotuvėse laikomasi griežtų dezinfekcijos priemonių, dezinfekuojami paviršiai ir pirkinių krepšeliai. Nuolat primenama laikytis saugaus atstumo ir vengti fizinių kontaktų, įrengti bekontakčiai dezinfekantai, būtina dėvėti apsaugines kaukes, rekomenduojama mūvėti pirštines. Gyventojai raginami naudotis savitarnos kasomis.

Per šiuos metus jau atidaryta viena visiškai nauja „Iki“ tinklo parduotuvė Kaune ir atnaujintos dar 7 parduotuvės tiek didžiuosiuose miestuose, tiek šalies regionuose. Prekybos tinklą iš viso šiuo metu sudaro 228 „Iki“ parduotuvės. Prekybos tinkle dirba apie 5,9 tūkst. darbuotojų.


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN