Mažeikių rajono savivaldybės vadovai susitiko su kaimų bendruomenių atstovais

Naujienos: Savivalda , 2021-03-11 10:12
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Mažeikių r.

Mažeikių rajono savivaldybės (toliau – Savivaldybė) vadovai susitiko su kaimų bendruomenių atstovais, aptarė bendruomenių veiklą, išklausė jų keliamas problemas, poreikius, pageidavimus. Vienas iš pagrindinių klausimų – bendruomenės namai, tuščių pastatų panaudojimas.

Savivaldybės mero pavaduotoja Rūta Matulaitienė, mero patarėjas Kęstutis Bartkevičius ir Savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojas Eimantas Salatka lankėsi Laižuvoje, Renave, Palnosuose, Kapėnuose, Ruzguose, Ukrinuose ir Bugeniuose, kur bendravo su seniūnais ir seniūnijų darbuotojais, bendruomenių atstovais.

Laižuvoje, Palnosuose ir Ukrinuose apžiūrėtos buvusių mokyklų, Renave buvusio darželio patalpos, kalbėta apie jų tolesnį likimą. Kapėnuose, Palnosuose, Bugeniuose bei Ukrinuose aptartas bendruomenės namų klausimas, Ruzguose domėtasi galimybe įrengti nedidelį paplūdimį, priėjimą prie Varduvos užtvankos ir kt.

Dalis problemų išspręsta dar susitikimų metu, dėl kitų klausimų bus tariamasi Savivaldybėje su politikais, Savivaldybės administracijos vadovais, specialistais.


Ryšių su visuomene skyrius
šaltinis: http://www.mazeikiai.lt/savivaldybe/naujienos/su-bendruomeni%C5%B3-atstovais-apie-problemas-poreikius-pageidavimus/


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN