Mažeikių rajono kultūros įstaigose kalbėta ne tik apie darbus

Naujienos: Savivalda , 2021-03-10 19:56
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Mažeikių r.

Šiandien, kovo 10 d., Mažeikių rajono savivaldybės mero pavaduotoja Sigutė Bernotienė, mero patarėjas Kęstutis Bartkevičius, Savivaldybės administracijos Švietimo, kultūros ir sporto skyriaus vyr. specialistė Izoleta Savickaja lankėsi Urvikių, Leckavos ir Židikų kultūros įstaigose.

Susitikimuose su šių įstaigų vadovais, darbuotojais, domėtasi, kaip įsisavintos savivaldybės biudžeto lėšos, skirtos patalpoms remontuoti, kalbėta apie tolesnes perspektyvas.

Urvikiuose apžiūrėtos kultūros centro patalpos, pristatyti baltų kostiumai, įsigyti įgyvendinto projekto lėšomis. Leckavoje – bendruomenės patalpos. Židikuose – kultūros centras, biblioteka. Apžiūrėtos audimo staklės, išausti audiniai, juostos, lėlės, aprengtos tautiniais kostiumais.

Kalbėta ne tik apie darbus, kuriuos atliko patys bendruomenių nariai, bet ir padėkota į užtarnautą poilsį išeinančiai ilgametei Urvikių kultūros centro meno vadovei Virginijai Krasauskienei.


Ryšių su visuomene skyrius
šaltinis: http://www.mazeikiai.lt/savivaldybe/naujienos/rajono-kult%C5%ABros-%C4%AFstaigose-kalb%C4%97ta-ne-tik-apie-darbus/


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN