Mažeikių policija prašo visuomenės pagalbos, nustatant mirusio vyro tapatybę

Naujienos: Teisėtvarka , 2021-03-08 22:42
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Mažeikių r.

Telšių apskrities vyriausiojo policijos komisariato Mažeikių rajono policijos komisariato pareigūnai nustatinėja vyro tapatybę. Š. m. kovo 7 d. Mažeikiuose, Pavenčių g., krūmuose, rastas nenustatytos tapatybės ir amžiaus yrantis vyro lavonas.
Miręs vyras yra apie 175 cm ūgio, vilkėjo šiltą, užsagstytą striukę su gobtuvu, pilkos spalvos sportinį švarkelį su gobtuvu, ant kurio priekio užrašas "Nike", tamsiai žalios spalvos apatinius marškinius, mėlynos spalvos džinsus, sujuostus odiniu - medžiaginiu diržu su sagtimi bei tamsios spalvos kojines.

Šalia kūno rasti 5 mobilaus ryšio telefonai "Samsung", 1 išmanusis telefonas "Huawei" bei dvi knygos - "Naujasis testamentas".

Policijos pareigūnai prašo visuomenės pagalbos – asmenis, galinčius suteikti naudingą informaciją mirusio vyro tapatybei nustatyti, susisiekti su Telšių apskrities vyriausiojo policijos komisariato Mažeikių rajono policijos komisariato Veiklos skyriaus vyriausiuoju tyrėju Narijumi Konteniu, tel. 861237084 arba el. paštu nerijus.kontenis@policija.lt


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN