Kelmės Aukuro“ pagrindinėje mokykloje įgyvendinamas strategiškai svarbus projektas

Naujienos: Švietimas , 2021-03-04 22:59
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Kelmės r.

Kelmės „Aukuro“ pagrindinės mokyklos bendruomenė džiaugiasi 2018 metais pradėtais labai svarbiais mokyklos pastato vidaus modernizavimo darbais. 2018 m. buvo pradėtas ir įgyvendintas projektas „Mokslo paskirties pastato, Kelmės „Aukuro“ pagrindinės mokyklos, J. Janonio g. 9, Kelmėje paprastasis remontas I etapas“, kuriam iš Kelmės rajono savivaldybės biudžeto lėšų buvo skirta ir panaudota 422 081 Eur.

Šis projektas yra įtrauktas į Kelmės rajono Strateginį planą. Kiekvienais metais Kelmės rajono savivaldybės taryba ir administracija ieško galimybių ir lėšų šiam strategiškai svarbiam projektui įgyvendinti.

2019 m. dėl lėšų stygiaus projekto tęstinumas nebuvo vykdomas, tačiau 2020 m., Kelmės rajono savivaldybės tarybai pritarus, buvo finansuotas ir įgyvendintas tęstinis mokyklos kapitalinio remonto projektas „Mokslo paskirties pastato, Kelmės „Aukuro“ pagrindinės mokyklos, J. Janonio g. 9, Kelmėje paprastasis remontas (II etapas), II etapas pirmame aukšte“. Projektui įgyvendinti skirtos ir panaudotos Kelmės rajono savivaldybės biudžeto lėšos – 164 584 Eur.

Įgyvendinus I ir II etapo dalinius darbus, mokykloje atliktas mokinių rūbinių, I aukšto pradinių klasių mokomųjų kabinetų, mobiliosios studijos, I aukšto koridorių ir vestibiulių, mokytojų kambario, valgyklos, sporto salės, mokinių persirengimo, higienos kambarių, tualetų bei kitų pagalbinių patalpų modernizavimas.

Sėkmingai įgyvendinus visus penkis šio projekto etapus, Kelmės „Aukuro“ pagrindinė mokykla atitiktų visus šio laikmečio keliamus ugdymo aplinkos kokybės ir higienos reikalavimus ir būtų moderni, šiuolaikiška mokykla, teikianti kokybišką švietimą, orientuotą į patyriminį, įtraukųjį ugdymą bei visos dienos užimtumą Kelmės miesto ir rajono mokiniams.


Kelmės „Aukuro“ pagrindinės mokyklos direktorė Asta Zavadskienė
šaltinis: https://kelme.lt/lit/Aukuro-pagrindineje-mokykloje-igyvendinamas-strategiskai-svarbus-projektas


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN