Renginių ciklas „SVAKO dienos online: susipažink, atrask, pasirink!“ startuos jau netrukus

Naujienos: Renginiai , 2021-02-23 17:00
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Šiaulių r.

Renginių ciklas „SVAKO dienos online: susipažink, atrask, pasirink!“ startuos jau netrukus
Tradicijos artėjant pavasariui organizuoti atvirų durų dienas nepakeitė ir karantino nulemti apribojimai. Šiaulių valstybinės kolegijos veiklos nesustoja! Kolegija vėl kviečia moksleivius, jų tėvus, mokytojus ir visus tuos, kurie domisi studijomis aukštojoje mokykloje, į atvirų durų dienas. Šįkart jos planuojamos nuotoliniu būdu.

Šiaulių valstybinės kolegijos organizuojamas renginių ciklas „SVAKO dienos online: susipažink, atrask, pasirink!“ vyks 2021 m. vasario 24–kovo 18 dienomis. Suplanuota beveik 30 renginių pačiomis įvairiausiomis temomis ir skirtų plačiai auditorijai – moksleiviams, jų tėvams, mokytojams, karjeros konsultantams, ir tiems, kurie šiais metais galbūt planuoja pradėti studijas. Visuomenei pristatomi užsiėmimai, kuriuose dėstytojai, studentai, alumnai, socialiniai partneriai kalbės apie tai, kas įdomu ir aktualu. Sveikata, inžinerija, socialinis gyvenimas, kultūrų įvairovė – tai tik dalis temų, į kurias kviečiama pažvelgti įdėmiau.

Renginių ciklo organizatoriai tikisi, kad Kolegijos siūlomos interaktyvios paskaitos, diskusijos, pokalbiai, viktorinos ne tik plės jų dalyvių akiratį, suteiks naudingos informacijos, bet ir supažindins su Šiaulių valstybinės kolegijos dėstytojais, jų praktine patirtimi, plačiau pristatys studijuojantiems kolegijoje suteikiamas galimybes ir alumnų karjeros perspektyvas.
„Džiaugiamės, kad į renginių ciklo organizavimo įsitraukė visos Šiaulių valstybinės kolegijos katedros. Matome tokių renginių reikalingumą, viešumą. Smagu, kad mūsų siūlomi užsiėmimai nuolat sulaukia didelio susidomėjimo. Juk vienas iš aukštosios mokyklos tikslų ir yra vykdyti švietėjišką misiją, tad į tokių renginių planavimą žiūrime labai atsakingai, siekiame aukščiausios kokybės ir plataus visuomenės įsitraukimo“, – teigia Studentų priėmimo ir karjeros centro vedėja Skaistė Buivytė.

Renginių metu jų dalyviai galės susipažinti su kolegija, studijomis šioje aukštojoje mokykloje, pažinti jos bendruomenę, įgyti žinių ir praktinių patarimų. Esant poreikiui, organizuojami individualūs užsiėmimai konkrečioms moksleivių grupėms, kviečiame susisiekti el. p. rinkodara@svako.lt.


„SVAKO dienos online: susipažink, atrask, pasirink!“ renginių programa

Vasario 24 d.
14 val. Interaktyvi paskaita „Visa tiesa apie kineziterapiją“. Registracijos nuoroda: https://forms.gle/L5G7oA3NxpVFpt1a9.
15 val. Pokalbis „Kvepia pasakom“ – svajonės išsipildymas?“. Registracijos nuoroda: https://forms.gle/78J78BE1uSbaY56L6.
16 val. Diskusija „Buhalterio profesija: mokslas ar amatas“. Registracijos nuoroda: https://forms.gle/VBHvFciFTYz8cz319.
Vasario 25 d.
14 val. Automatikos ir elektros inžinerijos studijų programos pristatymas diskusijoje „Inžinieriais gimstama ar tampama?“. Registracijos nuoroda: https://forms.gle/EMhTGJd1pEEgbPmr8.
15 val. Interaktyvi paskaita-seminaras „Susikonstruok karjerą pats“. Registracijos nuoroda: https://forms.gle/J15vMDwPuUnxNjsr8.
Vasario 26 d.
14 val. 2021 metų priėmimo į Šiaulių valstybinę kolegiją aktualijos. Registracijos nuoroda: https://forms.gle/uo9S3Dyjkcr2RfVa7.
Kovo 1 d.
15 val. Pokalbis-diskusija „Racionali ir subalansuota mityba. Kaip atpažinti valgymo sutrikimus?“. Registracijos nuoroda: https://forms.gle/9Rta93PXbJPqu4uo8.
Kovo 2 d.
14 val. Pokalbis „Sukonstruoti automobilį? Misija įmanoma!“. Registracijos nuoroda: https://forms.gle/nQmomqSBA4osSx4t7.
Kovo 3 d.
14 val. Diskusija „Per studijas – į inžinerinį universalumą“. Registracijos nuoroda: https://forms.gle/acK7G6nnGe1RsMRP8.
18 val. Paskaita-diskusija „Mokinių karjeros projektavimas: nuo profesijos pasirinkimo iki dalyvavimo darbo rinkoje“. Registracijos nuoroda: https://forms.gle/vxv4MjFDa6NC2dHu6.
Kovo 4 d.
14 val. Pokalbis „ŠVK studentai kviečia rinktis verslumą ir lyderystę“. Registracijos nuoroda: https://forms.gle/sLGFJhPi5rMRMqbG7.
15 val. Pokalbis „Studijos ŠVK Verslo ir technologijų fakultete: kuo jos išskirtinės?“. Registracijos nuoroda: https://forms.gle/1o58WiRDcM3nuLNN6.
16 val. Internetinis seminaras „Paauglių veido odos priežiūros ypatumai: ką turėtų žinoti ir taikyti kiekvienas?“. Registracijos nuoroda: https://forms.gle/HW6dRXEKHbpGMjFx8.
18 val. Diskusija „Socialiniai tinklai: kokių pavojų kyla jaunimui?“. Registracijos nuoroda: https://forms.gle/JWgDisgSEtraJDHC9.
Kovo 8 d.
15 val. Pokalbis „Sužinok viską apie studijas ŠVK Sveikatos priežiūros fakultete“. Registracijos nuoroda: https://forms.gle/mHTGVYYTc7Uo31Cb9.
Kovo 9 d.
15 val. Pokalbis-diskusija „Ką svarbu žinoti apie imunitetą?“. Registracijos nuoroda: https://forms.gle/oimA4cZc2dmL1yMV8.
16 val. Nuotolinė paskaita „Šiek tiek apie skiriamuosius ženklus elektroninėje erdvėje“. Registracijos nuoroda: https://forms.gle/hew8o6r9KCaK9CUN9.
Kovo 10 d.
14 val. Pokalbis-diskusija „Statybos inžinerijos labirintais". Registracijos nuoroda: https://forms.gle/i4GXkZZa9MB3qYmdA.
15 val. Interaktyvus užsiėmimas „Finansinio raštingumo laboratorija“. Registracijos nuoroda: https://forms.gle/Y1MtPF4FQzERwVBQ6.
17 val. Informacijos valdymo programos studento E. Timuko parengtos knygos apie kardinolą Vincentą Sladkevičių „Savas tarp savų“ pristatymas. Registracijos nuoroda: https://forms.gle/2eMYBHXWMyyHFFEL8.
Kovo 12 d.
14 val. Diskusija „Socialiniai darbuotojai keičia gyvenimus“. Registracijos nuoroda: https://forms.gle/FmWVC5ZhckUir61Z7.
Kovo 15 d.
15 val. Pokalbis-diskusija „Planuok šeimą atsakingai!“. Registracijos nuoroda: https://forms.gle/m2D4EwowjZd7AN7w6.
Kovo 16 d.
15 val. Interaktyvi paskaita-seminaras „Kaip nepaskęsti kultūrų jūroje?“. Registracijos nuoroda: https://forms.gle/SaDnPnm6ps2K4gP78.
18 val. Pokalbis „Amžius studijoms – ne riba“. Registracijos nuoroda: https://forms.gle/9WeQeURcvnrM7dn19.
Kovo 17 d.
14 val. Pokalbis-diskusija „Transporto logistika iš arti“. Registracijos nuoroda: https://forms.gle/nuWfKh133RMUAM4P9.
15 val. Kodėl verta studijuoti Informatikos mokslus Šiaulių valstybinėje kolegijoje? Registracijos nuoroda: https://forms.gle/VwEJgJq98Gut7GfE9.
Kovo 18 d.
14 val. Interaktyvi paskaita „Viskas, ko nežinojote apie transportą“. Registracijos nuoroda: https://forms.gle/YchPkd8VMqgPUVo86.
15 val. Pokalbis-diskusija „Administratoriaus darbai ir dienos“. Registracijos nuoroda: https://forms.gle/G2JjdQNupmKeHeqv9.


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN