Mažeikiuose pristatys riedučių, BMX dviračių, riedlenčių parko statybos projektinius sprendinius

Naujienos: Savivalda , 2021-02-23 16:48
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Mažeikių r.

Kovo 10 d. 17.00 val. nuotoliniu būdu visuomenei bus pristatyti naujojo riedučių, BMX dviračių, riedlenčių parko statybos projektiniai sprendiniai. Juos parengė MB „A2X2“.

Prisijungę „Zoom“ platformoje galėsite stebėti pristatymą, išsakyti savo pastebėjimus ir pasiūlymus, diskutuoti su projekto rengėjais. Prisijungimo nuoroda – https://a2x2.lt/338-viesinimas.

Pasiūlymus dėl projektinių sprendinių projektuotojui galite teikti raštu iki kovo 10 d. adresu: Kaštonų g. 4B-501, Vilnius LT-01107.

Naujasis riedučių, BMX dviračių, riedlenčių parkas iškils Juodpelkio parke, Pavenčių g. 38, buvusio taip vadinamojo Skate parko vietoje, įgyvendinus bendrą Mažeikių rajono ir Saldus (Latvija) savivaldybių projektą „Mažeikiai ir Saldus. Aktyvi ir įsitraukusi bendruomenė“, finansuojamą „Interreg VA Latvija–Lietuva“ 2014–2020 m. programos lėšomis. Bendra projekto vertė – per 230 tūkst. Eur. Mažeikių rajonui tenkanti vertė – kone 127 tūkst. Eur, iš kurių beveik 108 tūkst. Eur – Europos regioninės plėtros fondo lėšos, likusi dalis – savivaldybės biudžeto lėšos.


šaltinis: http://www.mazeikiai.lt/savivaldybe/naujienos/pristatys-riedu%C4%8Di%C5%B3-bmx-dvira%C4%8Di%C5%B3-riedlen%C4%8Di%C5%B3-parko-statybos-projektinius-sprendinius/


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN