Akmenės rajono bokso čempionatas

Naujienos: Sportas , 2017-10-21 17:01
El. pašto adresas: paleicik@gmail.com

Akmenės rajono sporto klubas AKMENININIS KUMŠTIS bendradarbiaudamas su Akmenės rajono sporto centru ir įgyvendindamas Akmenės rajono savivaldybės kūno kultūros ir sporto veiklos rėmimo programos finansuojamą projektą „Bokso populiarinimas Akmenės rajone“ spalio 20 d. Akmenės rajono sporto centro bokso salėje (Nepriklausomybės al. 17B) suorganizavo bokso varžybas – „Akmenės rajono bokso čempionatas“.
Nuo rugsėjo mėnesio Akmenės rajono sporto centre bokso mokytoju pradėjo dirbti Renatas Pocevičius, kuris dvi sportininkų grupes treniruoja Naujojoje Akmenėje ir vieną Papilės miestelyje. Siekiant išaiškinti stipriausius rajone pradedančiuosius boksininkus varžybos buvo skirtos tik Akmenės rajono sportininkams, kurie bokso treniruotes lankyti pradėjo šiemet arba pernai.
Kaip ir kiekvienos bokso varžybos taip, ir šios buvo pradėtos nuo dalyvių svėrimo. Po svėrimo, dalyviams pagal amžių ir svorio kategorijas, buvo atrinkti varžovai. Ringe kovojo devynios kovotojų poros. Kovos buvo labai įtemptos ir dažnose jų nugalėtojai paaiškėdavo tik paskutiniame trečiame raunde. Nugalėtojais tapo: Grantas Povilaitis (svorio kategorija iki 42 kg., Naujoji Akmenė), Saulius Žakaitis (sv. kat. iki 60 kg., Naujoji Akmenė), Martinas Velička (sv. kat. iki 60 kg., Naujoji Akmenė), Matas Žemrieta (sv. kat. iki 70 kg., Naujoji Akmenė), Eimantas Liaugminas (sv. kat. iki 75 kg., Papilė), Darius Karvelis (sv. kat. iki 75 kg., Papilė), Robertas Urniežius (sv. kat. iki 80 kg., Papilė), Eimantas Maceikis (sv. kat. iki 80 kg., Naujoji Akmenė), Giedrius Pundzius (sv. kat. +80 kg., Papilė). Nugalėtojams buvo įteikti medaliai ir taurės, o prizininkams – medaliai.
Akmenės rajono sporto klubo AKMENINIS KUMŠTIS vardu, klubo prezidentas Mantas Mačius, gražiausios kovos nugalėtojui įteikė klubo bliuzoną, o padėkas už pagalbą organizuojant ir vykdant varžybas įteikė Renatui Pocevičiui, Armandui Miežutavičiui ir Kęstučiui Stupurui.

Mantas Mačius


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN