Dziudo imtynininkai iš Plungės iškovojo 10 medalių

Naujienos: Sportas , 2018-04-19 20:54
El. pašto adresas: paleicik@gmail.com

Alytuje balandžio 14 d. vyko tarptautinis dziudo turnyras skirtas atminti ALIŲ BRAČIULĮ. Alius Bračiulis pasaulio iki 20 metų vicečempionas, Olimpinio jaunių festivalio čempionas, daugkartinis Lietuvos bei tarptautinių turnyrų nugalėtojas ir prizininkas.
Šiame turnyre dalyvavo trys šimtai keturiasdešimt dziudo imtynininkų iš Lenkijos, Rusijos, Latvijos ir Lietuvos. Plungės dziudo imtynininkai skirtingose amžiaus ir svorio kategorijose iškovojo net dešimt medalių. Čempionas Rokas Šatkauskas. Antrąsias vietas užėmė: Ignas Stankevičius, Tomas Žilys, Tadas Steponavičius, Ervinas Žilius ir Vygirdas Narkus. Trečiąsias vietas užėmė: Girvydas Narkus, Jokūbas Vaišnoras, Erikas Lukošius ir Aleksas Daržinskas. Komandinėje įskaitoje tarp miestų septinta vieta iš septyniolikos miestų.
Treneriai Antanas Kasteckas, Robertas Zimkus, Edvardas Žilius.


Plungės SRC informcija


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN