Kelmėje vyksta vakcinavimas nuo COVID-19 ligos

Naujienos: Savivalda , 2021-01-14 21:27
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Kelmės r.

Kelmėje antra diena vyksta vakcinavimas nuo COVID-19 ligos. Vakcinavimą organizuoja VšĮ Kelmės rajono pirminės sveikatos priežiūros centras.
Gauta 300 vakcinų. Skiepijami mobiliųjų punktų ir karščiavimo klinikų darbuotojai; pacientai, kuriems teikiamos palaikomojo gydymo ir slaugos paslaugos, bei palaikomojo gydymo ir slaugos paslaugas teikiantys darbuotojai; socialinės globos įstaigų gyventojai ir darbuotojai, socialines paslaugas asmens namuose teikiantys darbuotojai; COVID-19 ligos atvejų ir protrūkių epidemiologinę diagnostiką atliekantys specialistai, kurie vyksta į COVID-19 ligos (koronaviruso infekcijos) židinius; kiti ASPĮ darbuotojai. Vakar buvo vykstama į socialinės globos įstaigas (Aukštelkės socialinės globos namus, Liolių socialinės globos namus), Kelmės ir Tytuvėnų slaugos ir palaikomojo gydymo skyrius. Šiandien Kelmės kultūros centro patalpose vakcinuojami VšĮ Kelmės ligoninės, Tytuvėnų PSPC, Socialinių paslaugų centro, Kelmės vaiko ir šeimos gerovės centro, Kelmės specialiosios mokyklos, Kelmės „Kūlverstuko“ lopšelio-darželio darbuotojai, taip pat asmenys, kuriems atliekama hemodializė, ir kuriems yra atlikta organų transplantacija. Šiandien dar bus vykstama vakcinuoti į Šaukėnų VšĮ paliatyvios pagalbos ir slaugos centrą.


Savivaldybės administracijos informacija
šaltinis: http://kelme.lt/lit/Kelmeje-vyksta-vakcinavimas-nuo-COVID-19-ligos


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN