Kretingos bibliotekoje - fotosesija „Šimtmečio spalvos“

Naujienos: Švietimas , 2018-09-14 18:45
El. pašto adresas: paleicik@gmail.com

Rugsėjo 3-ąją, minint Mokslo ir žinių dieną, Kretingos rajono savivaldybės M. Valančiaus viešoji biblioteka pakvietė Kretingos rajono ugdymo įstaigų vaikus dalyvauti nemokamoje fotosesijoje. Nauji mokslo metai prasidėjo Lietuvai minint valstybės atkūrimo šimtmetį, todėl neatsitiktinai pasirinkta fotosesijos tema – „Šimtmečio spalvos“.

Šis, jau tradiciniu tapęs renginys, kiekvienais metais sulaukiantis didžiulio susidomėjimo, nebuvo išimtis ir šiemet. Fotosesijoje, trukusioje 3 val., dalyvavo per 60 vaikų. Darželinukai ir mokyklinio amžiaus vaikai labiausiai norėjo fotografuotis su Lietuvos valstybės vėliava. Buvo smagu stebėti vaikus, ištiesusius rankas į šonus ir laikančius Lietuvos trispalvę, bei tėvus, padrąsinančius žodžiais: „Tu – čempionas, tu – lietuvis, tu – didvyris“.

Spalvingoje fotosesijoje tarp visų atributų geltonavo, žaliavo ir raudonavo rudens gėrybės: obuoliai, morkos, moliūgai, cukinijos...

Mokslo metų pradžios dieną gražiausias akimirkas įamžino fotografavimo studijos KEMEL įkūrėjai Agnė ir Kęstutis.




Inga Tirevičiutė
Kretingos rajono savivaldybės
M. Valančiaus viešosios bibliotekos
Vyresn. bibliotekininkė projektinei veiklai ir atstovavimui


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN