Dar ne vėlu pasirinkti

Naujienos: Savivalda , 2020-12-21 22:35
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com

Greitai švęsime laiko perskyrą – palydėsime ir sutiksime, apmąstysime ir pasiryšime. Mūsų laukia nepaprastas akistatų metas, susikaupimo, pervertinimo ir įsivertinimo, naujų siekių ir pasiryžimų dienos.

Bet būtent šiemet reikia paklausti: KOKIOS JOS BUS?

Kiekvienas esame laisvas pasirinkti. Švęsti ir gyventi taip, kaip plačiai populiarinama – blizgesyje ir triukšmingoje draugijoje, o gal – su pačiais artimiausiais? Su saviškiais ir savimi?

Mes, medikai, akivaizdžiai matome, kad Mažeikiai gyvena ir išgyvena ne pačius geriausius laikus. Ar 38 pacientų, dėl COVID-19 infekcijos gydytų mūsų ligoninėje, netektis – ne pakankamas įspėjimas gyviesiems, kad šiemet, kaip niekada, tas pasirinkimas svarbus?

Kreipiuosi į žmones, kurie socialiniuose tinkluose po kiekvienos žinios apie koronaviruso pandemijos plėtrą tyčiojasi iš medikų, agituoja ignoruoti patį viruso buvimą: susiburkite į vieno iš socialinių tinklų grupę, identifikuokite save, prisiimkite atsakomybę už savo žodžius, o mes, medikai, jus supažindinsime su šiuo metu COVID-19 liga sergančiais žmonėmis, galėsite susipažinti su dar galinčiais kalbėti, įvertinti jų ligos aplinkybes.

Kreipiuosi ir į šią nebylią dvikovą abejingai stebinčius mažeikiškius: padėkite šalia gyvenantiems, klystantiems, nesusivokiantiems, pasimetusiems žmonėms susigaudyti aiškiuose dalykuose, padėkite jiems patiems apsisaugoti nuo viruso užkrato.

Dar ne vėlu. Dar turime vietų ligoninėje.



Sigitas Kaktys

Mažeikių ligoninės direktorius
šaltinis: http://www.mazeikiai.lt/savivaldybe/naujienos/dar-ne-v%C4%97lu-pasirinkti/


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN