Akmeniškio debiutas - sėkmingas

Naujienos: Sportas , 2019-02-04 22:49
El. pašto adresas: paleicik@gmail.com

Praėjusį šeštadienį Šiaulių arenoje vykusiame Lietuvos kyokushin karate suaugusių čempionate čempionu tapo Ramučių gimnazijos abiturientas, „energijos“ sporto klubo narys, Vladimiro Silvaško auklėtinis Paulius Žimantas.
Vienintelę kovą prieš dešimt metų vyresnį ir sunkesnį Mykolą Mikalauską iš Vilniaus „Saulės ženklo“ klubo (svorio kategorijoje per 95 kg), Paulius įveikė stipriais rankų smūgiais į krūtinę, kovą baigdamas jau tradiciškai- anksčiau laiko.
Po varžybų ramučių gimnazijos abiturientui įteiktas ir Lietuvos kyokushin karate federacijos „Metų proveržio“ vyrų kategorijoje prizas už pernai iškovotus čempionų titulus Europos jaunių ir jaunimo iki 21 metų kategorijose.
Čempiono titulas suteikė Pauliui teisę atstovauti Lietuvą Senojo žemyno čempionate, kuris šių metų balandžio 13-14 dienomis vyks Vilniuje.



„Energijos“ archyvo nuotrauka
„Energijos“ klubo informacija


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN