Gyventojų saugumui užtikrinti Telšių miestas stebimas vaizdo kameromis

Naujienos: Savivalda , 2020-12-13 23:27
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Telšių r.

Telšių rajono savivaldybė primena, kad, siekiant užtikrinti gyventojų ir jų turto saugumą bei viešąją tvarką, Telšių mieste yra įrengta ir eksploatuojama vaizdo kamerų stebėjimo sistema. Skirtingose miesto vietose, šalia judriausių gatvių ir sankryžų, įvažiavimų į miestą, viešosiose erdvėse įrengtomis 54 stacionariomis ir mobiliomis vaizdo stebėjimo kameromis realiu laiku fiksuojami viešosios tvarkos, kelių eismo taisyklių ir kiti pažeidimai, nusikaltimai ar eismo įvykių detalės.

Vaizdo kamerų įrengimo vietos parinktos atsižvelgiant į kriminogeninę situaciją įvairiose miesto vietose, visuomenės pamėgtas būriavimosi vietas bei policijos pareigūnų rekomendacijas.

Kameromis fiksuojamas vaizdas stebimas gyvai, informacija pasiekia ne tik Savivaldybės administracijos Viešosios tvarkos užtikrinimo skyrių, bet ir Telšių apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnus. Tai suteikia galimybę efektyviai organizuoti darbą bei operatyviai reaguoti į teisės pažeidimus bei nusikalstamas veikas ar užkirsti joms kelią.

Išsami kamerų išdėstymo informacija neskelbiama, atsižvelgiant į tai, kad ja gali pasinaudoti nusižengimus ar nusikalstamas veikas linkę daryti asmenys.


šaltinis: http://telsiai.lt/go.php/lit/Gyventoju-saugumui-uztikrinti-miestas-stebimas-vaizdo-kameromis/2


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN