Telšių lopšelis-darželis ,,Berželis“ – vienas iš Nacionalinės iniciatyvos ,,Aktyviai, draugiškai, sveikai“ laimėtojų

Naujienos: Švietimas , 2020-11-15 17:51
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Telšių r.

2020 m. rugsėjo–spalio mėnesiais Telšių lopšelis-darželis ,,Berželis“ įsijungė į Lietuvos Respublikos švietimo, mokslo ir sporto ministerijos, Lietuvos Respublikos sveikatos apsaugos ministerijos, Lietuvos mokinių neformaliojo švietimo centro, Sveikatos mokymo ir ligų prevencijos centro organizuotą iniciatyvą ,, Aktyviai, draugiškai, sveikai.“

Iniciatyvos metu buvo įgyvendinama eilė temų, naudojant įvairiausius sveikatos žinių perdavimo, įgūdžių ir įpročių formavimo būdus bei metodus, kurie atitiktų vaikų amžių.

Veiklų aprašymus pateikė 86 ugdymo įstaigos iš 26 savivaldybių (iš jų: 56 ikimokyklinio ugdymo įstaigos, 1 profesinio rengimo centras ir 29 bendrojo ugdymo įstaigos). Iniciatyvos organizatoriai atrinko 10 nugalėtojų, tarp kurių ir Telšių lopšelis-darželis ,,Berželis“.

Džiaugiamės, kad susitelkusi Telšių lopšelio-darželio „Berželis“ bendruomenė sėkmingai pateisina 2019 m. patvirtintą „Sveikos mokyklos“ statusą ir ugdymo įstaigos veikla jau pripažįstama šalyje.



šaltinis: http://telsiai.lt/go.php/lit/Telsiu-lopselis-darzelis-berzelis--vienas-is-nacionalines-iniciatyvos-aktyviai-draugiskai-sveikai-laimetoju


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN