Atnaujintas link Telšių Germanto ir Ilgio ežerų vedantis pėsčiųjų ir dviračių takas

Naujienos: Savivalda , 2020-10-27 18:20
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Telšių r.

Saugaus ir patogaus dviračių tinklo suformavimas, pėsčiųjų takų plėtra – tai dalis priemonių, skatinančių keisti keliavimo įpročius, susisiekti alternatyviais būdais, didinti visuomenės sveikatingumą, yra indėlis į rekreacinę infrastruktūrą.

Tuo tikslu šį rudenį Telšių rajono savivaldybė atnaujino beveik 2 kilometrų ilgio link Germanto ir Ilgio ežerų vedantį pėsčiųjų ir dviračių taką. Remontuojant taką atnaujinta susidėvėjusi asfalto danga, sulyginti ir pritaikyti bortų aukščiai, ties tako susikirtimais su gatvelėmis bei kiemais įrengtos įvažos, apsauginė tvorelė.

Atnaujintas pėsčiųjų ir dviračių takas apjungia Telšių miestą su esančiais traukos objektais bei lankytinomis vietomis – Germanto kraštovaizdžio draustiniu, Džiugo piliakalniu, Džiuginėnų dvaru, gerina susisiekimą su vakarinėje miesto dalyje įsikūrusiomis sodininkų bendrijomis.


šaltinis: http://telsiai.lt/go.php/lit/Atnaujintas-link-germanto-ir-ilgio-ezeru-vedantis-pesciuju-ir-dviraciu-takas-


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN