Europos paveldo dienos Telšių rajono savivaldybėje

Naujienos: Savivalda , 2020-09-21 19:46
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Telšių r.

Telšių rajono savivaldybė pristato Europos paveldo dienoms skirtą virtualią paskaitą apie Piliakalnius esančius Telšių rajone. Paskaita skirta moksleiviams (1-4 klasių) ir visiems besidomintiems kultūros paveldu ir istorija. Telšių rajono savivaldybės administracijos Kultūros ir turimo skyriaus vyriausioji specialistė (paveldosaugos) kviečia visus keliauti po piliakalnius Telšių rajone ir kartu atrasti, sužinoti, domėtis ir kitiems papasakoti apie išlikusį unikalų baltų istorijos paveldą mūsų rajone. Šioje paskaitoje išgirsite įdomių pasakojimų, padavimų, faktų apie piliakalnius.

VIRTUALI PASKAITA

Rugsėjo 15 d. paskaita buvo pristatyta Telšių „Kranto“ progimnazijos 3-4 klasių mokiniams. Išklausę paskaitą vaikai dalyvavo viktorinoje, laimėtojai buvo apdovanoti Kultūros paveldo departamento prie Kultūros ministerijos ir Telšių rajono savivaldybės administracijos įsteigtais prizais.


šaltinis: http://www.telsiai.lt/go.php/lit/-europos-paveldo-dienos-telsiu-rajono-savivaldybeje


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN