Mažeikiuose pritarta mobiliojo patikros punkto steigimui

Naujienos: Savivalda , 2020-09-14 21:21
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Mažeikių r.

Mažeikiuose – mobilusis patikros punktas, kuriame būtų atliekami koronaviruso (COVID-19) tyrimai.

Rugsėjo 14 d., pirmadienį, tokį sprendimą priėmė Mažeikių rajono savivaldybės (toliau – Savivaldybės) ir Mažeikių ligoninės vadovai. Aptarta ir apžiūrėta vieta šalia Karščiavimo klinikos.

Įsteigus tokį punktą Mažeikiuose rajono gyventojams nebereikėtų vykti į Telšius, taip pat padaugėtų galimybių išsitirti – būtų atliekami tiek nemokami, tiek mokami COVID-19 tyrimai.

Tirtis galėtų ir asmenys, nejaučiantys simptomų, tačiau turintys įtarimų, kad galėjo turėti kontaktų su sergančiaisiais COVID-19. Tokiu atveju už tepinėlio paėmimą tektų sumokėti apie 15 eurų.

Galutinį sprendimą dėl punkto steigimo priims Savivaldybės administracija ir Sveikatos apsaugos ministerija, o dėl mokamo tyrimo kainos spręs Savivaldybės taryba, posėdžiausianti rugsėjo 25 d. Iki tol sprendimo projektas bus svarstomas visuose tarybos komitetuose.


Ryšių su visuomene skyrius'
šaltinis: http://www.mazeikiai.lt/savivaldybe/naujienos/pritarta-mobiliojo-patikros-punkto-steigimui/


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN