Pripažinta gardžiausia žuvies sriuba – mažeikiškių

Naujienos: Savivalda , 2020-09-07 16:51
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Mažeikių r.

Šeštadienį Rusnės saloje (Šilutės r.) virte virė – vyko 12-asis tarptautinis žuvienės virimo čempionatas, kuriame dalyvavo ir Mažeikių rajono savivaldybės komanda. Ji į namus parsiveža prizinę – pirmąją – vietą geriausios žuvies sriubos kategorijoje!

Komandą sudarė per dvidešimt narių. Jos kapitonė – Izoleta Savickaja! Visi kartu pasikeisdami, perduodami samtį vienas kitam ir pašmaikštaudami žuvies sriubą virė apie valandą.

Į aukšto meistriškumo kulinarines varžybas užsiregistravo per pusšimtį komandų. Išvirta per pusę tonos sriubos.

Buvo varžomasi dėl geriausios žuvienės ir geriausios žuvies sriubos titulų. Pagal čempionato taisykles dalyviai vieną katiliuką savo gardėsio pateikė komisijai, o likusią sriubą išdalijo susirinkusiems nemokamai.

Mažeikiškiai ne pirmą kartą laimi prizines vietas. Sveikiname laimėtojus!



Ryšių su visuomene skyrius
šaltinis: http://www.mazeikiai.lt/savivaldybe/naujienos/pripa%C5%BEinta-gard%C5%BEiausia-%C5%BEuvies-sriuba-ma%C5%BEeiki%C5%A1ki%C5%B3/


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN