Saugaus eismo stotelė atkeliauja į Papilę!

Naujienos: Savivalda , 2020-08-25 20:49
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Akmenės r.

Rugpjūčio 24 – 28 dienomis Lietuvos miestuose ir miesteliuose veiks 25 saugaus eismo stotelės. Jose lauks Kelių direkcijos saugaus eismo specialistai, kurie lankytojus konsultuos saugaus eismo tema, atkreips dėmesį į gatvėje tykančius pavojus ir būdus jų išvengti. Saugaus eismo stotelėse apsilankę eismo dalyviai turės progą prisiminti, kaip saugiai elgtis gatvėje ar kelyje, pasikartoti svarbiausias kelių eismo taisykles.

Tokia saugaus eismo stotelė atsiras ir Akmenės rajone. Rugpjūčio 25 d., 13.30-15.00 val. Papilėje prie seniūnijos (J. Basanavičiaus g. 22A), saugaus eismo specialistai kvies atkreipti dėmesį į gatvėje galimus pavojus bei būdus jų išvengti.

Akcijos dalyvių prašome paisyti visų būtinų ir aktualių Valstybės lygio ekstremaliosios situacijos valstybės operacijų vadovo nustatytų saugumo reikalavimų: laikytis reikalaujamo atstumo nuo kitų asmenų, nesibūriuoti, dėvėti kaukes, prie saugaus eismo specialistų prieiti po vieną ir pan.

Lietuvos automobilių kelių direkcija prie Susisiekimo ministerijos


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN