Mažeikių rajono bibliotekoje pristatytas įgyvendintas projektas

Naujienos: Savivalda , 2020-08-22 11:40
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Mažeikių r.

Mažeikių sutrikusios psichikos žmonių globos bendrija „Gyvenimo spalvos“ pakvietė į renginį, kuris įvyko šiandien Mažeikių rajono savivaldybės viešojoje bibliotekoje. Buvo pristatytas įgyvendintas projektas „Socialinės atskirties mažinimas teikiant pavėžėjimo paslaugas Mažeikių mieste“, pasidalinta pasiektais rezultatais, gerąja patirtimi, iškilusiais klausimais.

Mažeikių rajono savivaldybės mero pavaduotoja Sigutė Bernotienė dėkojo už šią įgyvendintą iniciatyvą ir skatino tęsti pradėtus prasmingus darbus.

Pagal Mažeikių miesto vietos veiklos grupės vietos plėtros strategiją šiam projektui įgyvendinti buvo pateikta paraiška ir projektą įgyvendino bendrija „Gyvenimo spalvos“. Projekto vadovė – bendrijos pirmininkė Lilia Baltutienė.



Ryšių su visuomene skyrius
šaltinis:http://www.mazeikiai.lt/savivaldybe/naujienos/bibliotekoje-pristatytas-%C4%AFgyvendintas-projektas/


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN