Pagerbti geriausi Akmenės rajono abiturientai

Naujienos: Švietimas , 2020-08-20 22:40
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Akmenės r.

Savivaldybėje pagerbti geriausiai brandos egzaminus išlaikę akmeniškiai: trys šimtukininkai ir du po 99 balus surinkę abiturientai. Jiems Padėkos raštus įteikė Savivaldybės mero pavaduotojas, atliekantis Savivaldybės mero pareigas, Tomas Martinaitis, pasveikino Savivaldybės administracijos Švietimo, kultūros ir sporto skyriaus darbuotojai, būrys pedagogų ir artimųjų.

Visi trys šimtukai, įrašyti Akmenės rajono abiturientų brandos atestatuose - iš anglų kalbos valstybinio brandos egzamino. Aukščiausiais balais įvertinti: Gvidas Doveika, Akmenės gimnazijos abiturientas (anglų kalbos mokytoja - Dalia Kaziūnienė), Deividas Sakalas ir Linas Danielius iš Naujosios Akmenės miesto Ramučių gimnazijos (anglų kalbos mokytoja – Judita Bernotaitė).

99 balais įvertinti Daugardas Lukšas, Akmenės gimnazijos abiturientas, gavęs šiuos balus iš informacinių technologijų egzamino (informacinių technologijų mokytoja Rita Piežienė) ir Rugilė Liutkutė, Naujosios Akmenės miesto Ramučių gimnazijos abiturientė, pelniusi aukštą įvertinimą iš anglų kalbos (anglų kalbos mokytoja Judita Bernotaitė).

Savivaldybės administracijos

Tarptautinio bendradarbiavimo ir komunikacijos skyriaus
ryšių su žiniasklaida specialistė Jolanta Šiurkuvienė
Autorės nuotrauka


šaltinis: https://akmene.lt/naujienos/pagerbti-geriausi-rajono-abiturientai/1922


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN