Pagėgių prižiūrimoje teritorijoje buvo vykdomos prevencinės priemonės

Naujienos: Teisėtvarka , 2020-08-17 21:03
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Pagėgių m.

2020 m. rugpjūčio 11 d. vykdant tarpinstitucinį bendradarbiavimą bei teisės pažeidimų prevenciją, Tauragės aps. VPK Pagėgių policijos komisariato bendruomenės pareigūnė aplankė kaimuose, esančias parduotuves. Apsilankymo metu buvo stebima ar prekybininkai nepažeidinėja Alkoholio kontrolės įstatymo - alkoholinių gėrimų pardavimas neblaiviems asmenims. Pažeidimų pareigūnė nenustatė. Taip pat aptartos ir problemos, kurios susijusios su šalyje esančia pandemija COVID-19.
Pareigūnei talkino ir Lietuvos probacijos tarnybos Klaipėdos regiono skyriaus vyriausioji specialistė. Priemonės metu aplankyti probacijos tarnybos prižiūrimi asmenys, kurie teisti už smurtines veikas bei turintys įvairių priklausomybių. Jiems pravesti prevenciniai pokalbiai, aptartos šių asmenų artimos aplinkos socialinės ir kitos problemos.
Siekiant vagystėms užkirsti kelią, pareigūnė aplankė ir nuo miesto nutolusias gyvenvietes. Ten esantiems priminė apie turto apsaugą, supažindino su saugios kaimynystės grupių įsteigimo galimybėmis ir informacija apie gyvenamosios saugios aplinkos kūrimą.
Bendruomenės pareigūnės kalbinti gyventojai teigė, kad jiems perteiktos informacijos sklaida labai aktuali, dėkojo už suteiktas žinias ir pritarė, kad rūpintis savo ir artimųjų saugumu privalu kiekvienam ir visada.


Komunikacijos poskyrio vyresnioji specialistė
Lina Banienė


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN